2bs Jewelry

Welkom in onze winkel: ontstaan uit creativiteit en geïnspireerd door de kringloop van de natuur dat een artistiek design merk is geworden, BIOP.INT gerigistreerd. Wij gebruiken gerecyclede materialen bij de productie. 2bs jewelry combineert de unieke vormen van de natuur met onberispelijk handwerk en geïnspireerd op de kringloop van de natuur in haar productieprocessen. Daarom is elke collectie 100% gerecycled in alle details, van de grondstof van de sieraden tot de verpakkingsmaterialen en wordt geproduceerd met behulp van in de grond oplosbare materialen. Wij weerspiegelen de natuur, zowel in onze ontwerpen als in elke fase van onze productie.

Respect voor de natuur. Wij respecteren de natuur met onze transparantie in de productie en de gerecyclede materialen die wij gebruiken. Wij proberen tijdens de productiefase de minste CO2-voetafdruk op de natuur achter te laten.

Gerecycled zilver- Wij gebruiken 100% gerecycled sterling zilver.

In house-plating- onze juweliers maken gebruik van een zogeheten ‘in-house plating’. Het voordeel hiervan is dat er geen uitbesteding nodig is aan plekken waar er slechte werk omstandigheden plaatsvinden.

Eerlijke prijzen- Door geen gebruik te maken van een derde partij (tussenpersonen), garanderen wij dat er een eerlijke prijs is op al onze sieraden.

Klimaatneutraal- Wij neutraliseren 100% van onze koolstofuitstoot die gerelateerd zijn aan dit product zijn levenscyclus.