Handgemaakte sieraden van 2bs Jewelry

2bs jewelry: Ontstaan ​​vanuit creativiteit, geïnspireerd door de kringloop van de natuur een artistiek designmerk. Geïnspireerd door de unieke vormen van de natuur in elk van onze ontwerpen, worden ze geproduceerd met gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productieprocessen. 

We maken allemaal deel uit van dezelfde natuur. 2bs jewelry combineert de unieke vormen van de natuur met onberispelijk handwerk en is geïnspireerd op de kringloop van de natuur in haar productieprocessen. 
Daarom elke collectie; 100% gerecycled in alle details, van de grondstof van de sieraden tot de verpakkingsmaterialen en wordt geproduceerd met behulp van in de grond oplosbare materialen. 

Geïnspireerd door de cyclus van de natuur: wij weerspiegelen de natuur, zowel in onze ontwerpen als in elke fase van onze productie. We geven vorm aan onze ontwerpen door de natuur te observeren en we zijn geïnspireerd door de originaliteit van natuurlijke vormen in onze sieraden. 

Respect voor de natuur: wij respecteren de natuur met onze transparantie in de productie en de gerecycleerde materialen die we gebruiken. We proberen tijdens de productiefase de minste CO2-voetafdruk op de natuur achter te laten. 

Al onze grondstoffen zijn goedgekeurd en gedocumenteerd door internationale certificeringsinstanties; Wij zorgen voor de bron van betrouwbare en ethische bronnen. Onze jarenlange ervaring zetten we om in unieke producten die uit ons eigen kleine atelier komen. Het voorbereidingsproces van de ring en levering duurt 8 tot 12 werkdagen. 

Met onze kennis en ervaring uit het verleden maken we altijd de producten die van de hoogste kwaliteit zijn, het menselijk oog en de ziel het meest aanspreken. 

Terug naar blog